POLITIKA PRIVATNOSTI

Ova Politika privatnosti odnosi se na web stranicu https://www.croatian-dragon.com  kojom upravlja Nanolife j.d.o.o.

Pažljivo pročitajte sljedeće kako biste razumjeli naša gledišta u vezi s vašim osobnim podacima i kako ćemo postupati s njima.

Na ovoj stranici se prikupljaju sljedeće kategorije podataka:

 • Informacije koje prikupljamo o vama i vašem uređaju – svaki put kada posjetite web stranicu automatski se prikupljaju uobičajene informacije:
  • tehničke informacije (internetska protokol (IP) adresa koja se koristi za povezivanje računala s internetom, podatke o prijavi, vrsti preglednika te operativnom sustavu)
  • informacije o vašem posjetu (URL s kojeg dolazite na stranicu i na koji odlazite, datum i vrijeme boravka na stranici, vrijeme odziva stranice te trajanje posjete određenim stranicama)
 • Informacije koje prikupljamo o vama putem oglašavanja – s vremena na vrijeme stavljamo oglase na web stranice trećih strana. Kada pregledavate ili na drugi način komunicirate s našim oglasima, mi i naši partneri mogu koristiti različite tehnologije (poput kolačića) za prikupljanje i pohranu podataka o vama, uključujući podatke o kolačićima i anonimne ID-ove za svrhe atribucije i oglašavanja. Koristimo te tehnologije kako bismo bolje razumjeli naše klijente i učinkovitost naših oglasa.

 

Svrha prikupljanja podataka:

Prikupljamo podatke o vašoj posjeti web lokaciji Croatian Dragon. To radimo kako bismo ovo web mjesto mogli optimizirati za pravilno prikazivanje na vašem uređaju sa svim njegovim funkcijama te kako bismo mogli pohraniti vaše trenutne ili buduće sesije pregledavanja. Sljedeći podaci internetskog protokola rutinski se prikupljaju tijekom posjeta web-lokaciji Holosys:

 • ime vašeg davatelja usluga (IP adresa)
 • web mjesto koje vas je usmjerilo na našu stranicu
 • stranica koju ste posjetili
 • vrstu vaše web preglednika
 • podatke i dužinu vaše posjete

Voditelj obrade osobnih podataka:

Nanolife j.d.o.o.

Primatelji osobnih podataka: 

Vaši osobni podaci stavit će se na raspolaganje isključivo Nanolife j.d.o.o.  Vaši osobni podaci se ne šalju trećim stranama.

Razdoblje tijekom kojeg će se obrađivati vaši osobni podaci: 

Vaši osobni podaci obrađivat će se sve dok vaša privola ne bude povučena ili dokle god je to neophodno u vezi s gore opisanom svrhom.  Vašu privolu možete povući u bilo kojem trenutku direktnim kontaktom na e-mail ?

Vaša prava:

Od voditelja obrade osobnih podataka u bilo kojem trenutku možete zatražiti pristup svojim osobnim podacima, ispravak ili brisanje osobnih podatka, ograničavanje obrade, povlačenje svoje privole kao i zatražiti kopiju svojih osobnih podataka koji se obrađuju. Također, možete podnijeti prigovor na obradu podataka.

Sva prava navedena u ovome stavku možete ostvariti slanjem zahtjeva voditelju obrade podataka na e-mail ?

Informacije o kolačićima:
Naša web stranica koristi kolačiće kako bi vas razlikovala od ostalih korisnika naše web stranice. To nam pomaže da vam pružimo što bolje iskustvo prilikom pregledavanja naše web stranice kao i da poboljšamo našu web stranicu. Ako nastavite pregledavati web stranicu, pristajete na našu upotrebu kolačića. Kolačić je mala datoteka slova i brojeva koje pohranjujemo na vašem pregledniku.

Kolačiće možete blokirati aktiviranjem postavke u pregledniku, a više informacija o tome možete saznati na www.aboutcookies.org.