Putovanje jedne narukvice
na EP u vaterpolu u Budimpeštu

Na ruci se isticao zmaj sa pleterom koji simbolizira pobjedu… strast i energiju…i cini vas definitivno primjetnim. Utakmica je završila porazom,
ali pravi se dižu kad padnu, a ljubav i strast ne umiru s porazom već raste jos više.
Proud…Passion …Croatian….

  1. siječnja 2020., Budimpešta

Nakon rukometa odlučili smo dati podršku u i našim vaterpolistima u polufinalu protiv Španjolske.

Ima tu i neke logike…Croatian dragon narukvica je od gume i ne boji se vode ?…a i sportska je od zmaja do pletera.

I Mađarima se sviđa Croatian Dragon

Krenuli smo u Budimpeštu jedva nabavivši karte od super ekipe iz Slavonskog Broda. “Ekipa do jaja”… nabrijani i žestoki, puni emocija i hrvatskog ponosa.

Na putu do Budimpešte na pumpi su nas Mađari zamolili da im damo narukvice uz obećanje da će navijati za nas protiv Španjolske. I njima se svidio zmaj i pleter ? u kombinaciji, a nama njihova pozitivna energija (tako da nas I sada reklamiraju u Mađarskoj).

Atmosfera na punim tribinama je bila super…pjevali smo, skakali i nabrijano promovirali Hrvatsku.  Svi smo imali kockaste kapice na glavi…netko u nogometnom dresu…netko u rukometnom…netko u Draženovom (ponos naseg sporta ❤️).

Nema odustajanja

Na ruci se isticao zmaj sa pleterom koji simbolizira pobjedu… strast i energiju…i cini vas definitivno primjetnim. Utakmica je završila porazom, ali pravi se dižu kad padnu, a ljubav i strast ne umiru s porazom već raste jos više. U prkosu i pozitivnom pobjedničkom duhu koji mi kao narod imamo i ne poznajemo riječ odustajanje…

U porazu i pobjedi uvijek Hrvatska.

Proud …Passion…Croatian

Dragon